fb  ut  Satataxi RSS Feed

    
    
    

Προσφορά για τα μέλη του ΣΑΤΑ

Προσφορά για τα μέλη του ΣΑΤΑ

σχετικά με την «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Αττική»

 

Όπως σας είναι γνωστό η περιφέρεια Αττικής εξέδωσε στις 6.10.2020 Πρόσκληση υποβολής προτάσεων για την «Ενίσχυση μικρών και πολύ μικρών Επιχειρήσεων που επλήγησαν από την πανδημία Covid-19 στην Αττική» . Η υποβολή των προτάσεων ξεκίνησε στις 23.10.2020 και λήγει στις 20.11.2020.

Σύμφωνα με τους όρους της έχουν δικαίωμα συμμετοχής όλοι οι επαγγελματίες αυτοκινηστές που εκμεταλλεύονται ΤΑΧΙ (καδ.49.32)

Η συγκεκριμένη προκήρυξη αφορά Επιχορήγηση μη επιστρεπτέα, για την ενίσχυση των επιχειρήσεων.

Καλύπτει κεφάλαιο κίνησης ίσο με το 50% των εξόδων της επιχείρησης το 2019, με ελάχιστο ποσό επιχορήγησης τα 5.000 ευρώ και μέγιστο τα 50.000 ευρώ.

 

Τα ποσά επί των οποίων θα υπολογισθεί το ύψος της επιχορήγησης του 50% προκύπτουν από το άθροισμα:

_των αγορών Εμπορευμάτων Χρήσης.

_των Α’ υλών και υλικών χρήσης.

_του συνόλου των Δαπανών Παροχής Υπηρεσιών.

_του συνόλου των Ενοικίων που καταβλήθηκαν στη χρήση από την επιχείρηση.

_το σύνολο των παροχών σε εργαζόμενους

_ και το σύνολο των διαφόρων λειτουργικών εξόδων

Σύμφωνα με τα παραπάνω κριτήρια όσες επιχειρήσεις πληρούν τις προϋποθέσεις μπορούν να συμμετέχουν.

 

Η αξιολόγηση βαθμολόγηση γίνεται βάσει του πίνακα κριτηρίων αξιολόγησης όπως έχει οριστεί από την Προκήρυξη με φθίνουσα σειρά βαθμολόγησης.

 

Λόγω του μεγάλου ανταγωνισμού που θα υπάρξει, θεωρούμε ότι θα ήταν οικονομικά ασύμφορο κάποιος εκμεταλλευτής TAXI να πληρώσει ένα σημαντικό ποσόν για υποβολή φακέλου, χωρίς να γνωρίζει εκ των προτέρων το σύνολο της βαθμολόγησης του, βάσει των οριζόμενων από την προκήρυξη, που καθορίζει το ποσοστό επιτυχίας του αιτήματος του.

 

Ο Αναπτυξιακός Κύκλος ΜΟΝ. ΕΠΕ μπορεί να προσφέρει στα μέλη του ΣΑΤΑ την δυνατότητα όλοι οι ιδιοκτήτες ΤΑΧΙ με κόστος 50 ευρώ, να ενημερωθούν για την βαθμολογία που συγκεντρώνουν, ( ποσοστό (%) μοριοδότησης) και να αποφασίσουν με την βοήθεια μας αν θα πρέπει να προχωρήσουν σε υποβολή φακέλου.

Στην περίπτωση υποβολής φακέλου θα υπάρχει επιπλέον χρέωση 100 ευρώ.

Τέλος εάν υπάρξει ένταξη στο πρόγραμμα, για την βοήθεια που θα του προσφέρουμε για την υλοποίηση του, το κόστος είναι 250 ευρώ.

Όλες οι παραπάνω αμοιβές υπόκειται σε ΦΠΑ 24%

 

Θεωρούμε ότι με αυτή μας την πρόταση το Δ.Σ. του ΣΑΤΑ θα προσφέρει σημαντική βοήθεια προς τα μέλη του, δίνοντας τους την δυνατότητα με μικρό κόστος να γνωρίζουν το ποσοστό μοριοδότησης που έχει ο κάθε ένας, έτσι ώστε να μπορούν να αποφασίσουν για τις επιλογές τους .

 

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με την κα Μαργαρίτα Κανακάρη στο τηλέφωνο 210 3241665 ή να αποστείλετε ηλεκτρονικό μήνυμα στην διεύθυνση Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε. . Η διεύθυνση της εταιρίας είναι στην οδό Μάρνη 19 στην Αθήνα.

ΚΑΙΡΟΣ