fb  ut  Satataxi RSS Feed

    
    
    

Θύμιος Λυμπερόπουλος: «Με αγωγή προσπαθούν τώρα να κλείσουν και το ΣΑΤΑ»

Θύμιος Λυμπερόπουλος: «Με αγωγή προσπαθούν τώρα να κλείσουν και το ΣΑΤΑ»

Και ξαφνικά το σύμπαν συνωμοτεί ενάντια στο Θύμιο Λυμπερόπουλο. Μετά τη νίκη στις εκλογές του ΣΑΤΑ και την πανηγυρική επιστροφή στον προεδρικό θώκο διέρρευσε η απόφαση του Εφετείου (δεν έχει κοινοποιηθεί ακόμη) στην δικαστική διαμάχη με την Beat. Ως Πρόεδρος του ΣΑΤΑ τιμωρήθηκα με πρόστιμο 20.000 ευρώ για συκοφαντική δυσφήμιση.

Όπως ισχυρίζεται και η ίδια η εταιρεία, πρόκειται για μια από τις μεγαλύτερες ποινές που έχουν επιβληθεί γι’ αυτού του είδους τα αδικήματα στην Ελλάδα. Αφήνω την απόφαση της Ελληνικής Δικαιοσύνης στην κρίση του απλού ταξιτζή τον οποίο εκπροσωπώ δεκαετίες τώρα και είμαι υπερήφανος γι’ αυτό. Δεν μετανιώνω για το τίμημα. Ούτε γι’ αυτά που είπα. Τα εννοούσα, τα εννοώ και τα πιστεύω. Αν χρειαστεί να βγω μπροστά για να προστατέψω τον κλάδο μου και τον συνάδελφό μου, θα το κάνω χωρίς δεύτερη σκέψη. Αυτό που για άλλους είναι συκοφαντία, για μένα είναι προστασία του επαγγελματία ταξιτζή.

Χθες, κοινοποιήθηκε στο ΣΑΤΑ η προσφυγή δύο παρατάξεων (του Βασίλη Μαραγκάκη και του Κώστα Χαντζιάρα) οι οποίοι επικαλούνται ένα άρθρο του καταστατικού μας (που δεν έχει νομική ισχύ και θα έπρεπε να είχε καταργηθεί για να εναρμονιστεί με την κείμενη νομοθεσία) και ζητούν να θεωρηθεί άκυρη η ήττα τους στις εκλογές. Ζητούν να φύγω από το σωματείο και να ακυρωθεί η εκλογή μου. Ζητούν επίσης το κλείσιμο των λογαριασμών του ΣΑΤΑ για να μην μπορεί να λειτουργεί το Συνδικάτο. Αφήνω την ενέργειά τους στην κρίση των ταξιτζήδων.

Εγώ λέω απλά ότι, με τον όμοιο η εκδίκηση είναι αμφίβολη, με τον ανώτερο είναι αφέλεια…

Όσα εμπόδια και να βάζουν, όσο κι αν με πολεμούν, εγώ ΑΝΤΕΧΩ, το ταξί ΑΝΤΕΧΕΙ, το ΣΑΤΑ ΑΝΤΕΧΕΙ. Είμαι εδώ για να ενώσω τον κλάδο και όχι να τον διχάσω. Είμαι εδώ γιατί είμαι επιλογή των ταξιτζήδων.    

 

Με τιμή

Θύμιος Λυμπερόπουλος

ΚΑΙΡΟΣ