fb  ut  Satataxi RSS Feed

    
    
    

Θέμα: Αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τα Ποσειδώνια 2022

Θέμα : Αποκατάσταση της αλήθειας σχετικά με τα Ποσειδώνια 2022

Η ανακοίνωση κάποιων Ραδιοταξί σχετικά με το μεταφορικό έργο των Ποσειδωνίων ήταν τόσο προβλέψιμη, όσο χρειαζόταν για να εκθέσει πρώτα από όλα τον εμπνευστή της. Κατανοούμε και αναγνωρίζουμε την αγωνία και την ισχυρή διάθεση για αντιπολίτευση, αλλά το ΣΑΤΑ δεν θα μπει στην διαδικασία μιας αντιπαράθεσης που εξυπηρετεί ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και μόνο την διάσπαση του κλάδου. Πριν απαντήσουμε στα ερωτήματα -για να καταλάβουν και οι συνάδελφοι από ποιόν και γιατί υποκινούνται τέτοιες διασπαστικές πρωτοβουλίες- να διευκρινίσουμε τα εξής:

-       Το ΣΑΤΑ είναι το Συνδικάτο όλων των ιδιοκτητών Ταξί της Αττικής και όχι ο εκπρόσωπος κάποιων Ραδιοταξί.

-       Στα Ποσειδώνια δεν αποκλείστηκε κανείς συνάδελφος, είτε συνεργάζεται με Ραδιοταξί, είτε όχι.

-       Ως ΣΑΤΑ οφείλουμε να ευχαριστήσουμε όλους τους συναδέλφους που συμμετείχαν στην μεταφορά των επισκεπτών της έκθεσης και ιδιαίτερα τα μέλη των ραδιοταξί (και αυτών που υπογράφουν την ανακοίνωση) που αγνόησαν τις υποδείξεις για υπονόμευση και αποχή.

-       Σε ότι αφορά την επίσημη ιστοσελίδα των Ποσειδωνίων (https://posidonia-events.com/landing/visitors-taxi-service/), το ΣΑΤΑ δεν έχει καμία ευθύνη για το περιεχόμενό της.

Τα ερωτήματα που θέτουν τα ραδιοταξί

-       Αναρωτιόμαστε ποιος εντέλει ήταν ο επίσημος συντονιστής και προμηθευτής των μετακινήσεων στα Ποσειδώνια; Η Ποσειδώνια Α.Ε.; Το Πρακτορείο Kyvernitis Group; Το ΣΑΤΑ; η Six Stars Tours;

Η Ποσειδώνια Α.Ε εμπιστεύτηκε το ΣΑΤΑ (όλους τους ταξιτζήδες της Αττικής) για τις μετακινήσεις των επισκεπτών της έκθεσης. Το ΣΑΤΑ συνεργάστηκε με το ταξιδιωτικό γραφείο Six Stars Tours για το διαδικαστικό κομμάτι του έργου.

• Ποιος θα τιμολογεί και πληρώνει τον συνάδελφο; Το ΣΑΤΑ; η Six Stars Tours; Κάποιος άλλος;

Η Six Stars Tours ανέλαβε την τιμολόγηση και την πληρωμή των συναδέλφων.

•Γιατί τελικά δεν επιλέχτηκε η χαμηλότερη τιμή των Ραδιοταξί; Δεν προβληματίζει η ανάγκη τήρησης των νομίμων; Και ποιος θα εισπράττει το μεγαλύτερο του νομίμου κόμιστρο;

- Το κόστος των μετακινήσεων διαμορφώθηκε με τέτοιο τρόπο, ώστε να υπάρχει καλύτερη αμοιβή για τον ταξιτζή και να καλυφτούν οι λειτουργικές δαπάνες του τουριστικού γραφείου που ανέλαβε το διαδικαστικό μέρος του έργου (προμισθώσεις, τιμολόγηση κ.λ.π).

-Η Ποσειδώνια Α.Ε επικοινώνησε με το ΣΑΤΑ (και όχι το ΣΑΤΑ με την εταιρία) στα μέσα Μαΐου και ζήτησε να αναλάβει ξανά το Συνδικάτο την μεταφορά των επισκεπτών της έκθεσης.

-Το γιατί τα Ραδιοταξί δεν κατάφεραν να κλείσουν μια συμφωνία με τα Ποσειδώνια Α.Ε ενώ όπως αναφέρουν συζητούσαν γι αυτό από την 1η Φεβρουαρίου, είναι κάτι που πρέπει να απασχολεί, όχι το ΣΑΤΑ, αλλά τις διοικήσεις των ραδιοταξί που υπογράφουν την ανακοίνωση.

 

Την επόμενη φορά που θα θελήσετε να βρείτε τρόπο για να δυσφημήσετε την διοίκηση και το ΣΑΤΑ, βάλτε μας πιο δύσκολα. Αυτός είναι συνδικαλισμός νηπιαγωγείου.

 

ΚΑΙΡΟΣ