fb  ut  Satataxi RSS Feed

    
    
    

560 νέες θέσεις για χρήση από τα προμισθωμένα ταξί στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος

 

Μετά την επικοινωνία του προέδρου του ΣΑΤΑ Θύμιου Λυμπερόπουλου με τον Διευθυντή Εμπορικών Υπηρεσιών & Λειτουργίας Αεροσταθμού Θεόδωρου Άγγλου οριστικοποιήθηκαν-με επιστολή προς το ΣΑΤΑ- τα εξής:

«Mε δεδομένη την αύξηση των προμισθωμένων ταξί στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος», από αύριο 5.7.2022, θα παραχωρηθεί ένας χώρος 60 θέσεων στο χώρο στάθμευσης P1 και ένας χώρος 500 θέσεων δίπλα στο ΙΚΕΑ (ΙΚΕΑ overflow) για χρήση από τα προμισθωμένα ταξί. Ο ήδη υπάρχων διαγραμμισμένος χώρος στάθμευσης προμισθωμένων ταξί έξω από το επίπεδο των αφίξεων βεβαίως θα παραμείνει στη διάθεσή τους. Στην πύλη εισόδου (χώρος αφίξεων) θα χρησιμοποιηθεί ένας εκπρόσωπος του ΣΑΤΑ που θα έχει την ευθύνη του ελέγχου των προμισθωμένων ταξί. Η βοήθεια του ΣΑΤΑ στην ενημέρωση των συναδέλφων σας κρίνεται απαραίτητη και θα εκτιμηθεί αναλόγως από την Εταιρεία Αεροδρομίου. »

Θεόδωρος Άγγλος , Διευθυντής Εμπορικών Υπηρεσιών & Λειτουργίας Αεροσταθμού

Το ΣΑΤΑ θα συνεχίσει να διεκδικεί καλύτερες συνθήκες εργασίας για τους συναδέλφους και στο αεροδρόμιο και σε κάθε πιάτσα της πόλης μας. Συνεχίζουμε να προσπαθούμε. Συνεχίζουμε να δουλεύουμε.

 

ΚΑΙΡΟΣ