fb  ut  Satataxi RSS Feed

    
    
    

Συνάντηση του προεδρείου του ΣΑΤΑ με στελέχη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

Συνάντηση του προεδρείου του ΣΑΤΑ με στελέχη του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών

 

Με τον Διευθυντή Εμπορικών Υπηρεσιών & Λειτουργίας Αεροσταθμού Θεόδωρο Άγγλο και τον πρόεδρο του σωματείου εργαζομένων του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Αθανάσιο Βάγγαλη (Ανώτερος Προϊστάμενος Υπηρεσιών Επίγειας Πρόσβασης) συναντήθηκε σήμερα το πρωί το προεδρείο του ΣΑΤΑ.

Αφορμή για την σημερινή συνάντηση, ήταν οι δυσλειτουργίες που παρουσιάστηκαν στο αεροδρόμιο εξαιτίας των διαδικασιών μετεγκατάστασης του χώρου στάθμευσης των ταξί. Στο επίκεντρο της συζήτησης ήταν οι συνθήκες υγιεινής και η έλλειψη θέσεων (σε αντιστοιχία με τις πραγματικές ανάγκες) για τα προμισθωμένα ταξί. Το προεδρείο του ΣΑΤΑ εξήγησε ότι οι συνθήκες που επικρατούν, αφενός μεν είναι δυσφήμιση για το μεγαλύτερο αεροδρόμιο της χώρας, αφετέρου καθιστούν σχεδόν αδύνατη την παροχή υπηρεσιών από τους ταξιτζήδες.

Οι εκπρόσωποι του αεροδρομίου, υποσχέθηκαν ότι θα τοποθετηθούν άμεσα χημικές τουαλέτες στον χώρο του Π3 και θα καθαρίζονται από το προσωπικό του τμήματος καθαρισμού του αεροδρομίου. Δεσμεύτηκαν ότι οι νέες εγκαταστάσεις στο ΙΚΕΑ θα πληρούν όλες τις απαιτούμενες προδιαγραφές και ότι θα αναζητήσουν την καλύτερη λύση για την στάθμευση των προμισθωμένων ταξί. Στο διάστημα που μεσολαβεί μέχρι την ολοκλήρωση των έργων στο ΙΚΕΑ, η διοίκηση του αεροδρομίου θα φροντίσει για τον καλύτερο έλεγχο στην σειρά των ταξί στελεχώνοντας με επιπλέον άτομα το αρμόδιο τμήμα.

Σε κάθε περίπτωση, το προεδρείο του ΣΑΤΑ θα επανέλθει την επόμενη εβδομάδα προκειμένου να εξεταστεί η πρόοδος στις συγκεκριμένες υποσχέσεις.

 

ΚΑΙΡΟΣ