fb  ut  Satataxi RSS Feed

    
    
    
Δελτία Τύπου

Με ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΤΑ προέκρινε την κλιμάκωση του αγώνα μας και αποφάσισε 48ωρη απεργία για την Τρίτη και Τετάρτη 5 και 6 Δεκεμβρίου. Στην ίδια συνεδρίαση αποφασίστηκε τουλάχιστον άλλη μια ημέρα απεργία όταν θα ψηφίζεται το νομοσχέδιο στην Βουλή. Αυτό αποφάσισε το Συνδικάτο της Αθήνας και η απόφαση ήταν ομόφωνη (και οι 21 σύμβουλοι).

Με ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΤΑ προέκρινε την κλιμάκωση του αγώνα μας. Και οι 21 σύμβουλοι εκφράζοντας την απαίτηση του κλάδου των ταξί απαιτούν

 

ΝΑ ΑΠΟΣΥΡΘΕΙ ΤΩΡΑ ΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

 

Με ομόφωνη απόφαση όλων των παρατάξεων, το Διοικητικό Συμβούλιο του ΣΑΤΑ προέκρινε την κλιμάκωση των απεργιακών κινητοποιήσεων. Στις 5 & 6 Δεκεμβρίου προκηρύσσει 48ωρη απεργία εκφράζοντας την οργή και την αγανάκτηση χιλιάδων αυτοκινητιστών για την φοροληστρική επίθεση της κυβέρνησης.

Παρέμβαση του Θύμιου Λυμπερόπουλου στην εκπομπή Κόκκινη Ζώνη για το φορολογικό νομοσχέδιο.

 

Κάποιοι ετοιμάζονται αύριο να λύσουν τα χέρια της κυβέρνησης μπαίνοντας στο Υπουργείο Οικονομικών στα κρυφά και από την πίσω πόρτα.

 

ΤΕΤΑΡΤΗ 22 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2023

ΑΠΕΡΓΙΑ

ΑΠΟ ΤΙΣ 06:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΜΕΧΡΙ ΤΙΣ 06:00 ΤΟ ΠΡΩΙ ΤΗΣ ΠΕΜΠΤΗΣ

 

ΚΑΝΕΝΑ ΤΑΞΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ

ΛΕΜΕ ΟΧΙ ΣΤΟ ΦΟΡΟΛΟΓΙΚΟ ΝΟΜΟΣΧΕΔΙΟ

 

ΟΧΙ ΣΤΟΝ ΑΦΑΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΤΑΞΙ

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΟΥ ΣΑΤΑ στις 09:30 π.μ. ΧΩΡΙΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ

 

Αναρτήθηκε σήμερα το πρωί στην ιστοσελίδα opengov.gr, το Σχέδιο νόμου του Υπουργείου Εθνικής Οικονομίας και Οικονομικών ΄΄Μέτρα για τον περιορισμό της φοροδιαφυγής΄΄.

 

Ο πρόεδρος του ΣΑΤΑ Θύμιος Λυμπερόπουλος, στην ραδιοφωνική εκπομπή του Τάκη Χατζή στον ραδιοφωνικό σταθμό Alpha Radio 98,9 fm.

 

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η συνάντηση του προεδρείου του ΣΑΤΑ με τους εμπόρους και τους εκμεταλλευτές Ταξί. Στην κατάμεστη αίθουσα του Stanley, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία του κλάδου και μοιράστηκαν προβληματισμούς τόσο για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο όσο και για τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο.

Ξαφνικό θάνατο για εκατοντάδες χιλιάδες ελεύθερους επαγγελματίες και αυτοαπασχολούμενους επιβάλλει το νέο φορολογικό νομοσχέδιο του Υπουργείου Οικονομικών. Όπως παραδέχεται η κυβέρνηση : σε σύνολο 735.320 ελεύθερων επαγγελματιών, 473.000 θα πληρώσουν μεγαλύτερο φόρο, κατά μέσο όρο +1.444 ευρώ ο καθένας.

Η προσπάθεια αυτοκάθαρσης και πάταξης της παραβατικότητας στις πιάτσες των ταξί της πρωτεύουσας που επιχειρεί το προεδρείο του ΣΑΤΑ συνεχίζεται

Σας ενημερώνουμε ότι ο ΟΑΣΑ προχώρησε στην τοποθέτηση νέων ψηφιακών καμερών με στόχο την αστυνόμευση των λεωφορειωλωρίδων. Εφιστούμε την προσοχή σε όλους, καθώς μετά την λήψη των φωτογραφιών από τα "ψηφιακά μάτια", οι εν λόγω κάμερες εκτός της καταγραφής της παράβασης θα μπορούν να εντοπίζουν και την παραβίαση του ορίου ταχύτητας με την κλήση να αποστέλλεται στα σπίτια των παραβατών. Το ύψος του προστίμου ανέρχεται στα 200 €.

 

Το πλήρες κείμενο της τοποθέτησης της Υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών, αρμόδιας για τις Μεταφορές, Χριστίνας Αλεξοπούλου κατά την τακτική ενημέρωση των διαπιστευμένων συντακτών:

 

 

Στους δύσκολους καιρούς που ζούμε και με τις συνεχείς προκλήσεις που αντιμετωπίζουμε, το ταξί οφείλει και ΠΡΕΠΕΙ να είναι ο πρωταγωνιστής των εξελίξεων στον τομέα των μεταφορών και όχι απλός κομπάρσος. Η ενότητα, η συσπείρωση, η αγωνιστικότητα, είναι τα όπλα μας στον καθημερινό αγώνα επιβίωσης.

 

Με τον Δήμαρχο Αθηναίων Κώστα Μπακογιάννη συναντήθηκε σήμερα το απόγευμα αντιπροσωπεία της παράταξης ΔΑΚΜΜΕ Ταξί Θύμιος Λυμπερόπουλος. Η ατζέντα της συζήτησης περιελάμβανε τα εξής θέματα:

Ένας νέος κύκλος συναντήσεων του προεδρείου του ΣΑΤΑ με κυβερνητικούς φορείς βρίσκεται σε εξέλιξη. Χθες πραγματοποιήθηκαν δύο συναντήσεις, η μία με τον Γενικό Γραμματέα του Υπουργείου Δημοσίας Τάξης Μάνο Λογοθέτη και η άλλη με τον Τάκη Πουρναράκη, Υπεύθυνο Γραφείου Τύπου της υφυπουργού Υποδομών και Μεταφορών (αρμόδια για τις Μεταφορές) κ. Χριστίνας Αλεξοπούλου.

«ΈναρξηΠροηγούμενο12345678910ΕπόμενοΤέλος» 
Σελίδα 1 από 62

ΚΑΙΡΟΣ