fb  ut  Satataxi RSS Feed

    
    
    

Ο σπόρος που φύτεψε το ΣΑΤΑ βγάζει καρπούς

Επιτέλους δράση. Ο σπόρος που φύτεψε το ΣΑΤΑ βγάζει καρπούς σε όλη την Ελλάδα. Η απροκάλυπτη υποκλοπή έργου από Ε.Ι.Χ. και εφαρμογές και η αναίτια άρνηση της κυβέρνησης να εφαρμόσει τους νόμους του κράτους, οδήγησε τα σωματεία του κλάδου μας να στραφούν στη δικαστική οδό. Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Ρόδος, Κέρκυρα και προσφάτως και η Ομοσπονδία, σέρνουν το χορό της αντίδρασης και ζητούν από τη δικαιοσύνη να τιμωρηθούν όσοι παραβαίνουν το νόμο. Το νόμο που αρνείται να εφαρμόσει η Πολιτεία.

Το ΣΑΤΑ έχει υποβάλλει συγκεκριμένη καταγγελία κατά της εταιρείας Get Transfers και ζήτησε από το αρμόδιο τμήμα του Υπουργείου Μεταφορών την πιστή εφαρμογή του νόμου. Παρά το γεγονός ότι πέρασαν αρκετοί μήνες από τότε και υπήρχε εύλογο χρονικό διάστημα για να εξετάσει το Υπουργείο την καταγγελία μας και να επιβάλει τις προβλεπόμενες ποινές, εντούτοις αυτό δεν έγινε. Το ΣΑΤΑ αναγκάστηκε να στείλει εξώδικη διαμαρτυρία στον κ. Παρθένη (Υπουργείο Τουρισμού) και στον κ. Πατσιαβό (Υπουργείο Μεταφορών) που έχει την ευθύνη της επιβολής των ποινών που προβλέπονται από τον Ν.4530/2018.

Τώρα, έρχεται η δικαιοσύνη και απαγορεύει προσωρινά την λειτουργία του ιστότοπου της εταιρείας. Τι θα κάνει τώρα ο κ. Πατσιαβός; Θα απαξιώσει και τη δικαιοσύνη; Θα αναγκαστεί να εφαρμόσει το νόμο;

ΚΑΙΡΟΣ