fb  ut  Satataxi RSS Feed

    
    
    

Συζήτηση με τους εμπόρους και τους εκμεταλλευτές Ταξί

 

Πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα η συνάντηση του προεδρείου του ΣΑΤΑ με τους εμπόρους και τους εκμεταλλευτές Ταξί. Στην κατάμεστη αίθουσα του Stanley, οι δύο πλευρές αντάλλαξαν απόψεις για την πορεία του κλάδου και μοιράστηκαν προβληματισμούς τόσο για το νέο φορολογικό νομοσχέδιο όσο και για τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορούν τον κλάδο.

Κατά κοινή παραδοχή, το ΣΑΤΑ είναι σημείο αναφοράς για τον κλάδο μας, αφού λειτουργεί ως δέκτης των μηνυμάτων και των προβλημάτων όσων αποτελούν μέρος της αγοράς του ταξί και ταυτόχρονα, ως πομπός που αποστέλλει αυτά τα μηνύματα στην κυβέρνηση και διεκδικεί για λογαριασμό όλων, την επίλυση αυτών των προβλημάτων.

Θα ακολουθήσουν κι άλλες τέτοιες συναντήσεις με άλλες επαγγελματικές ομάδες (ραδιοταξί, λογιστικά γραφεία, ασφαλιστικές εταιρίες, ιδιωτικά ΚΤΕΟ, εργαστήρια ταξιμέτρων κ.λ.π) με στόχο την καταγραφή και ομαδοποίηση των ζητημάτων που απασχολούν τον κλάδο των ταξί και την αρτιότερη επιχειρηματολογία στις διεκδικήσεις μας.

Αγωνιζόμαστε για κάθε συνάδελφο που μοχθεί καθημερινά στο δρόμο. Για κάθε ταξιτζή που προσπαθεί να επιβιώσει σε ένα περιβάλλον εργασίας που γίνεται πιο ασφυκτικό και δύσκολο. Μόνο ενωμένοι μπορούμε να αντιμετωπίσουμε κάθε κίνδυνο. Αγνοήστε όσους προσπαθούν να διασπάσουν την ενότητα του κλάδου, όσους επέλεξαν την κομματική συστοιχία και όχι το επαγγελματικό συμφέρον και όσους αρνούνται να ριχτούν στην μάχη για το ταξί. Είμαστε πολλοί για να νικήσουμε, είναι λίγοι για να σταθούν εμπόδιο.

 

ΚΑΙΡΟΣ